Oliebollen bestellen in Spijk 2017

Dat het bestuur van Stichting Dorpsbelangen Spijk elk jaar op Oudejaarsdag de lekkerste oliebollen bakt is natuurlijk bekend. Maar dit jaar valt deze dag op een zondag en daarom bakken we op de zaterdag ervóór.
Wij nodigen u bij deze uit om ook dit jaar uw oliebollen (weer) bij ons te kopen. Het is niet alleen lekker dichtbij, u kunt ook nog eens (net als voorgaande jaren) bij het ophalen genieten van een heerlijk glaasje warme glühwein of warme chocolademelk!
Wij vragen u dan wel om dit formulier in te vullen en uiterlijk op donderdag 28 december a.s. bij Henk Sikkema, ’t Loug 21 te Spijk, in te leveren.
De oliebollen kunt u zaterdag 30 december a.s. van 10:00 tot 15:00 uur afhalen op hetzelfde adres.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Johnny Sikkema
Dorpsbelangen Spijk