Bijbelstudiegroep ‘To The Point’

Bijbelstudiegroep ‘To The Point’ voor 18-30

Ben je in de leeftijd van 18 tot 30 jaar, ben je geïnteresseerd in de Bijbel, wil je er meer over weten en erover in gesprek gaan met leeftijdsgenoten? Dan ben je van harte welkom om eens te kijken bij To The Point. To The Point is een Bijbelstudiegroep voor 18+’ers en twintigers in Spijk en Losdorp.

Er is niks mooiers dan op een ontspannen manier met elkaar na te denken over de Bijbel, en hoe je wat je daarin leest kunt toepassen in je eigen leven. De afgelopen jaren hebben we het gehad over Jezus, aan de hand van het Bijbelboek Johannes, en over Paulus, aan de hand van het Bijbelboek Handelingen en zijn brieven. Dit jaar gaan we op de eerste bijeenkomst met elkaar beslissen waar we het dit jaar over willen hebben.

We beginnen de avonden altijd door met elkaar te eten, zodat we elkaar beter leren kennen.

Je bent van harte welkom om met ons mee te doen! Laat het ook gerust weten als je er eens een keertje bij wilt zijn om uit te proberen of het iets voor je is. Het is helemaal vrijblijvend, en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel proberen we om de beurt te koken.

We komen elke twee weken bij elkaar op vrijdagavond, om 18.30 uur. De eerste keer is op vrijdag 6 oktober. De locatie is Hoofdweg-Zuid 7, in het huis van ds. Jake Schimmel.
Je kunt je opgeven via ds@jakeschimmel.nl.