Nieuwsbrief Gymvereniging Poolster (i.o.)

Hartelijk dank voor de vele reacties en aanmeldingen voor hervatting van de lessen onder de vlag van Poolster. Aanmelden, vragen stellen en reacties geven kan nog altijd op: gymnastiekspijk@gmail.com.

De aanmeldingen tot nu toe hebben erin geresulteerd dat de groepen: Vario, Gym 1 en 2, Jazzdance en Volleybal weer kunnen worden opgestart!

We zijn nog druk bezig met het vinden van leiding, zaalhuur/reservering en het inrichten van het lidmaatschap onder de vlag van Poolster. Wanneer alles bekend is van een groep dan wordt iedereen uit deze groep geïnformeerd waarna de lessen zullen beginnen.

We streven ernaar om de volleybalgroep deze week te laten beginnen. De overige groepen proberen we in week 37 (een week later) te starten.

Gymvereniging Poolster (i.o.)