Vorst op Koningsdag?

De weersvoorspelling voor Koningsdag zijn minder goed dan we gehoopt hadden. We krijgen gelukkig geen vorst, maar het wordt wel koud en buiig komende woensdag.
Om te zorgen dat we toch een leuke Koningsdag hebben in Spijk, hebben we besloten de vrijmarkt in de zaal bij Het Carillon te houden. Vanaf 10:00 uur (tot 12:30 uur) is iedereen die spulletjes wil (ver)kopen van harte welkom.
De familiefietstocht (vanaf 14:00 uur) gaat ook gewoon door, alleen het wordt wel een fietstocht voor echte bikkels! Dus als je meedoet, zorg dat je er goed op gekleed bent.
Voor de BBQ (vanaf 16:00 uur) maken we ook gebruik van de zaal bij Het Carillon en plaatsen we een aantal partytenten buiten en zorgen we voor terrasverwarmers. Dus als de vorst dan toch mocht komen… zijn wij er klaar voor.

Tot woensdag!

Oranjevereniging Spijk