Aanvragen dorpsbudget 2016

Beste inwoners van Spijk.

Ook dit jaar heeft Spijk weer recht op het dorpsbudget. Dit jaar is er € 6824,00 te verdelen en daar willen we zeker gebruik van maken. Dit jaar gaan we het anders doen. We nodigen jullie uit op donderdag 9 juni om 19.30 uur in de Steunstee om met ideeën en een begroting te komen. Op deze avond moet in ieder geval 1 vertegenwoordiger van het idee aanwezig zijn, is er niemand om over het idee te vertellen dan kan er ook geen geld uitgekeerd worden.
We gaan op deze avond met de aanwezigen kijken wat de ideeën zijn en welke bedragen er worden gevraagd. Als iedereen zijn plan heeft uitgelegd, gaan we kijken of we uit komen met het budget. Wordt er teveel geld aangevraagd, dan zullen we met elkaar in discussie moeten om te kijken wie er wat minder krijgt, zodat we toch iedereen blij kunnen maken.
Let wel: Er moet altijd een vertegenwoordiger van het plan aanwezig zijn! Dus stuur je idee voor 2 juni met een begroting in naar dorpsbudgetspijk@gmail.com.
Iedereen is welkom, ook inwoners zonder ideeën, om mee te beslissen. Wij hebben voor deze opzet gekozen omdat we op deze manier het hele dorp bij de besluitvorming kunnen betrekken. Wij hebben dit idee opgedaan tijdens een werkbezoek in Holwierde. Hier werkt deze opzet al jaren naar ieders tevredenheid. Wij hopen op vele ideeën en een grote opkomst!

Klik hier voor de voorwaarden en de formulieren.

Commissie dorpsbudget
Linda en Kitty

Dorpsagenda