Spokentocht 2014 een enorm succes

Vrijdag 31 oktober was het dan eindelijk zover! Na maanden van voorbereidingen werd na 2008 en 2010 weer een Spokentocht georganiseerd. Dit keer door veelal nieuwe vrijwilligers en met samenwerking van Jeugdsoos Spijk die de catering verzorgde.

Helaas zijn er enkele ouders zo vrij geweest om de tocht te lopen met hun basisschoolkinderen….
Laat het duidelijk zijn voor een ieder, dat de organisatie hier niets van af wist, en dit ook zeker niet goed heeft gekeurd!

Aangezien er zo’n 41 groepen zich hadden aangemeld, met een totaal van 200 mensen, vertrok de eerste groep al om 19.00 uur. Voor de 3e keer een record aan deelname! Dit beloofde voor alle vrijwilligers een lange avond te worden!

Ondanks dat sommige mensen de wegwijzerbordjes/glow-sticks niet konden laten staan/hangen, en sommige andere objecten moesten vernielen, hebben wij heel veel positieve reacties mogen ontvangen!

Onderweg en na afloop kon men genieten van een lekkere warme beker chocomelk & een bak erwtensoep.

Rond middernacht was ook de laatste groep weer terug in Elim, en kon de aanwezige EHBO terugkijken op een rustige avond!

Wij willen graag iedereen bedanken voor alle positieve reacties, en natuurlijk alle vrijwilligers die deze avond tot een succes hebben gemaakt! Want zonder vrijwilligers….. kan er niets georganiseerd worden!!!!

Organisatie Spokentocht 2014 & Jeugdsoos Spijk
Monique Kats

3 gedachten over “Spokentocht 2014 een enorm succes

  • 3 november 2014 om 19:45
    Permalink

    We hebben een super leuke en spannende avond gehad. Super bedankt !!!
    Mijn complimenten voor de organisatie en alle vrijwilligers.
    Het was echt goed georganiseerd !!!

  • 4 november 2014 om 22:18
    Permalink

    Was leuk en gied georganiseerd. Wij hebben genoten! Tot volgend jaar?

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda