Fantastische seizoensopening Vrouwen van Nu

Secretaris Wike Spoelstra is op vakantie. Zij schrijft normaal gesproken de artikeltjes over de activiteiten van de Vrouwen van Nu. Zowel voor spijk.net, als voor de Terptips. Door haar afwezigheid moet u het deze keer met mij doen.

Traditioneel vindt de seizoensopening niet plaats in de zaal van café ‘t Carillon, maar op een andere locatie. Vorig jaar was de eerste bijeenkomst in de speeltuin van Godlinze. Dit jaar heeft het bestuur besloten bij één van de bestuursleden thuis de openingsavond te houden. 30 dames gaven afgelopen dinsdag acte de présence aan de Lage Trijnweg. Daar verzorgden een aantal leden een Mexicaans buffet. Tortilla’s, taco’s, tappas, salade met red kidney beans, zelfgemaakte sausen, een Mexicaans toetje en tot slot Zuid-Amerikaanse koffie. De dames genoten er zichtbaar van en kletsten honderduit over de achterliggende vakantieperiode.

Dinsdagavond 7 oktober is weer een reguliere avond in de zaal van ’t Carillon. Mevrouw mr. Bolken van Emmius Notarissen uit Delfzijl verzorgt een informatieavond over de veranderingen in de AWBZ en het erfrecht.
Wilt u eens een avond meemaken en wellicht lid worden van de Vrouwen van Nu, dan bent u vanaf 19.45 uur van harte welkom. Voor de consumpties vragen wij een bijdrage van € 6.00

Beitske Eversdijk

Dorpsagenda