JULLIE WORDEN BEDANKT


Ongevraagd en door niemand gedwongen, zie ik, dat ze zich afbeulen. Nog net niet in lompen gehuld, maar zeker niet in het mooiste uit hun garderobe. De helden laten zich niet uit het veld slaan door de continue regen die de vermoeide lijven geselt. De bruine getaande kop van één van de mannen, doet me vermoeden dat hij dagelijks de weerbarstige klei op de akkers bewerkt.

Afgelopen vrijdagavond zag ik ze voor het eerst op ’t Loug. Zaterdag waren de vrouw en de mannen er al weer. Tenten, hoge stellingen en toegangspoorten deden zij verrijzen. Dit allemaal opdat wij dorpsbewoners kunnen genieten van weer een geweldige feestweek. De Evenementencommissie, aangevuld met meerdere vrijwilligers, maken ’t Loug gereed voor de komende week. Het tafereel maakt maar weer eens duidelijk, dat zonder de inzet van vrijwilligers, de sociale cohesie in ons dorp, verloren zou kunnen gaan.

Elders op deze site staat een oproep voor een nieuwe secretaris M/V van Dorpsbelangen. Gepensioneerde manager, ondernemer, ambtenaar of actieve arbeidsparticipant, stelt u verkiesbaar.

2 gedachten over “JULLIE WORDEN BEDANKT

  • 21 mei 2013 om 08:23
    Permalink

    Piet-Jan,

    Bedankt voor de taart. Is zeer gewaardeerd.

    De feestweekcommissie + vrijwilligers

  • 22 mei 2013 om 16:26
    Permalink

    Wat wel weer jammer is dat er op oldencate s,middags gevoetbald wordt tijdens de jaarmarkt , het moet toch zo zijn dat er verder geen andere verenigingen wat organiseren als er wat te doen is in spijk.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda