BRATWURST


Vader en zoon Van Kooten vervulden een glansrol tijdens het optreden van Gré Parelmoer op het Nieuwjaarsfeest van zaterdagavond. Aangemoedigd door het extatische publiek, vormden zij het virtuoze achtergrondkoortje tijdens een Tiroler jodellied van Gré. Telkens, op precies het juiste moment, herhaalden zij het woord bratwurst, als ware het een bergmantra.

De vooruitzichten voor het Nieuwjaarsfeest waren niet best. Weercode paars. ’s Middags was er sneeuw en voor ’s avonds was er ijzel voorspeld. De voorspellingen weerhielden de 130 bezoekers niet om te komen. Uit de enthousiaste reacties bleek, dat iedereen een fantastische avond heeft gehad.

Wat is het toch leuk dat we elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten. Een feest versterkt de saamhorigheid onder de Spieksters. Dus om in de sfeer te blijven: WE WANT MORE, WE WANT MORE.

Hierbij roep ik de Stichting Dorpsbelangen Spijk dan ook op, om de Nieuwjaarscommissie een permanente status te geven als feestcommissie. Ik stel voor dan voorzichtig te beginnen: Voorjaarsfeest, Zomerfeest, Herfstfeest en het Nieuwjaarsfeest

5 gedachten over “BRATWURST

 • 27 januari 2013 om 13:52
  Permalink

  Mooi gezegd Piet Jan,
  Mensen die er niet geweest zijn hebben wat gemist.
  Een pluim voor allemaal !
  Tonnie Vegter

 • 28 januari 2013 om 12:38
  Permalink

  Ik vond het ook een TOPavond!!! Geweldig wat een leuk gezellig swingend dorp!! Ik kan niet lopen van de spierpijn hahaha! Tot de volgende keer! Liefs van Gre Parelmoer

 • 1 februari 2013 om 16:34
  Permalink

  Hey lieve Spijksters!!!
  Aanstaande zondag allemaal kijken naar rtl4 Life 4 you!! Carlo en Irene.
  . Gre Parelmoer doet mee aan de Carnavals Battle!!!

 • 3 februari 2013 om 21:05
  Permalink

  Goed zo Gre je bent een ronde verder topper!!!!!

 • 4 februari 2013 om 19:51
  Permalink

  Gre je was super! Ik ga op je stemmen

Reacties zijn gesloten.