Brandbult 2012/2013 weer een groot succes

Maanden aan het regelen en vergaderen om Spijk een mooi oud en nieuw te bezorgen. En wat geeft het dan een kick om de brandbult na het aftellen naar 00.00, aan te zien gaan. Ook dit jaar kwam de brandbult wat langzaam op gang, maar toch konden we genieten van een mooi vreugdevuur om naar te kijken en je bij te warmen. Ondanks het slechte weer hebben we veel dorpsgenoten kunnen verwelkomen bij de brandbult.

In de tent was het droog vertoeven met een hapje en drankje in de hand. Naast de gezelligheid was het natuurlijk een mooie gelegenheid om iedereen een goed, warm en voorspoedig 2013 te wensen.

Wij willen graag alle mensen bedanken die ons hout hebben geleverd, want zonder dit hout, geen brandbult. Ook zijn wij de mensen die ons de hele dag hebben geholpen, ontzettend dankbaar. Wij hopen dat de mensen die in grote getale aanwezig waren bij de brandbult hebben genoten.

Voor de komende editie van de brandbult zijn wij op zoek naar een andere locatie voor de brandbult. Heeft u suggesties? Geef het door per e-mail

Mara Bos
De Oud en Nieuw Commissie Spijk

3 gedachten over “Brandbult 2012/2013 weer een groot succes

  • 5 januari 2013 om 11:31
    Permalink

    Het was inderdaad erg gezellig! Goed initiatief, om de mensen op deze manier samen te brengen!
    Bedankt allemaal, voor het organiseren ervan!

  • 5 januari 2013 om 22:46
    Permalink

    Ik wil de organisatie en de vrijwilligers bedanken voor hun inzet om een brandbult te realiseren. In een woord “grandioos” .

  • 12 januari 2013 om 13:26
    Permalink

    Brandbult commissie bedankt grote klasse pracht lokatie heel gezellig ondanks slecht weer ,en in Spijk zelf lekker rustig geen noemens waardige problemen.
    Nogmaals klasse en bedankt voor jullie grote inzet.zo door gaan.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda