“Heibel langs de lijn” bij Poolster

Uitzending morgenavond om 17:40 uur op Ned 3. Zaterdagmorgen 01 december zijn er op sportpark Oldencate in Spijk opnames gemaakt door de KRO. Het gaat om het programma: Heibel langs de lijn. Hier worden moeders gefilmd die positief schreeuwen en roepen langs de lijn terwijl hun zoon of dochter aan het voetballen zijn. Wia Ritsema was deze keer de gelukkige. Zij zelf wist van niets, enkel dat Jelte mee zou doen aan het programma “Jonge helden”.

Kortom, Wia is in het ootje genomen.Vooraf aan de wedstrijd kreeg zij een microfoontje voor een interview, deze hebben ze laten zitten zodat ze Wia tijdens de wedstrijd konden horen schreeuwen en roepen. Vanaf de andere kant van het veld werden opnames gemaakt van de wedstrijd en natuurlijk van Wia. Na afloop zijn er nog diverse shots gemaakt van Wia en Jelte.

Ook is de filmcrew in de kleedkamer geweest waar de jongens van E3 werden gefilmd. Dus ook Kevin, Dylan, Remco, Milan, Ian, Daan, Danique en Erwin zullen binnenkort op de landelijke televisie te zien zijn. Misschien worden ze dan wel gescout door Feyenoord! Ook de leiders Klaas en Henry zullen waarschijnlijk regelmatig in beeld te zien zijn (kon niet omheen gefilmd worden). Het was leuk om te zien hoe mensen anders reageren voor een camera. Jongens in de kleedkamer zijn normaal ZEER luidruchtig maar op moment van filmen wordt er geen boe of bah gezegd.

De uitzending is morgenavond (13 dec) om 17:40 uur op Ned 3 en is hier terug te zien.

Henry Noot

Dorpsagenda