2012 een jaaroverzicht

Opgeschrikt door een artikel in de Eemsbode (27/12) over Wad&Zooi bedacht ik me ineens dat ik daar ooit een artikel over had geschreven en dat ik op zolder uit voorzorg al de nodige plakletters i had neergelegd indien dit project ooit een doorgang zou vinden. Ik heb inmiddels ook stoffen i’s besteld zodat ze ook op vlaggen kunnen worden vastgemaakt! Maar wat gaat zo’n jaar toch weer snel!!

2012 … een bewogen jaar om maar in clichés te vervallen. Welk jaar is niet bewogen bedenk ik me net. Toch is het wel even goed om stil te staan bij een aantal hoogtepunten van 2012.

  • Op 26 mei promoveert Poolster via de nacompetitie naar de Derde klas.
  • Op 30 mei was er een heuse Elfstedentocht in ‘t Loug. Een feest voor jong en oud in centre ville.
  • Op 24 juni geeft CBS een Grachtenconcert
  • Op  16 augustus is Spijk ook in de ban van een heuse aardschok.
  • Eind augustus is  er het jaarlijks terugkerend kinderfeest Priegeldorp.
  • Op 8 september draafden de paarden weer langs de Nesweg tijdens het Peerdespul in Spiek.

Het Grachtenconcert heeft op mij veel indruk gemaakt en hoort wat mij betreft absoluut thuis in de top 3. Maar wat vond Spijk het hoogtepunt van 2012? In de poll aan de rechterkant van de site kunt u uw hoogtepunt kiezen. U heeft de mogelijkheid om er twee te kiezen!

Tevens wil ik alle mensen bedanken die het afgelopen jaar kopy voor de site hebben aangeleverd. Mede dankzij u trekt de site dagelijks enkele honderden bezoekers en kan ik u vertellen dat we daardoor een van de best bezochte sites uit de omgeving zijn.

Spijk never a dull moment, never a dull day.

Ik wens u allen een goed uiteinde en tot volgend jaar.

Namens de redactie
Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda