Bermuda driehoek

Jaren geleden verdwenen er vliegtuigen en schepen op onverklaarbare wijze in de wateren tussen Bermuda, Puerto Rico en Miami. Ze bleven, verlaten door man en muis, ronddobberen of er werd nooit weer iets van terug gevonden.

In de wateren rond de kerk in Spijk is onlangs een van de zwarte zwanen in rook opgegaan. Geen spoor meer van terug te vinden! Ook werden er een week of twee geleden 7 eendenkuikens gespot. Ook deze zijn inmiddels allemaal op mysterieuze wijze verdwenen. Het vermoeden bestaat dat de de kuikens in de maag van onze vriend de snoek zijn verdwenen. Deze killer ligt vaak als een krokodil in de gracht te wachten tot er een borrelhapje langs zwemt.

Ik vermoed dat de snoek zich tegoed heeft gedaan aan de eendenkuikens en de zwaan voor slechtere tijden op een geheime plek heeft weggelegd.

Jan G. Hazeveld

4 gedachten over “Bermuda driehoek

  • 6 juli 2012 om 22:13
    Permalink

    Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat de bewuste zwaan is verdronken en door Jan de weerd uit de gracht is verwijderd. Het verhaal vermeldt niet of de kuikens ook verdronken zijn. Voorlopig ga ik er vanuit dat deze door de snoek zijn verorberd.

  • 6 juli 2012 om 22:21
    Permalink

    Toen ik lang geleden op school zat heeft een klasgenoot een spreekbeurt gehouden over de bermuda DRIEHOEK dus ik kan toch wel zeggen dat ik goed geinformeerd ben.
    Dus ik vraag mij nu af wat deze DRIEHOEK te maken heeft met de RONDE gracht hier midden in het dorp! Wie het weet mag het zeggen.

    • 7 juli 2012 om 08:35
      Permalink

      Mijn spreekbeurt ging over Terschelling .. de parel van de wadden. Wat een mooi eiland blijft dat toch! Lekker fietsen onder langs de dijk naar Oosterend. Het lekkerste suikerbrood van bakker Spanjer ……….. ik ga gelijk weer boeken.

  • 7 juli 2012 om 17:22
    Permalink

    Als je dan toch zo graag mag fietsen (wat ik betwijfel want ik zie jou nooit op dat ding) dan zou ik eens langs Polen en Vierhuizen langs de dijk richting Hoogwatum fietsen.
    Vervolgens ga je via Bierum, ff langs bakkerij Olinga voor een heerlijke groninger koek of roggebrood,weer richting het mooiste dorp van het hogeland Spijk.
    Thuis gekomen heb je nog alle tijd voor een leuk boek.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda