Feestweek Spijk 2012

Het is zaterdagmorgen 9 juni 10.00 uur en we zijn weer wat uitgerust van de afgelopen feestweek. En terwijl ik dit stukje aan het schrijven ben is de muziekvereniging C.B.S. alweer bezig met het volgende festijn in het `t Loug, het gaat maar door met de gezelligheid in het dorp.

Dit alles is alleen mogelijk met een grote groep vrijwilligers die zich willen inzetten om al deze festiviteiten te realiseren. Dorpsbelangen wil dan ook al deze vrijwilligers bedanken voor hun inzet bij de afgelopen feestweek.

Bij het gevaar af om iemand te vergeten hier een greep van medewerkers die hebben meegeholpen De bewoners van het `t Loug die stroom hebben geleverd voor de elfstedenbaan, Priegeldorp voor hun partytenten, de ijsvereniging voor hun kantine bij het dauwtrappen, boer Dijkuizen voor zijn stropakken, J.Stuwe voor zijn steiger en heftruck enz.enz.

Ook de sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage, want dat maakt het ook financieel mogelijk om zoiets te realiseren. Natuurlijk bedanken wij ook het publiek dat bij alle onderdelen van de feestweek massaal aanwezig was!
De twee mensen die gewond zijn geraakt tijdens de Elfstedentocht ook nog van harte beterschap gewenst!

Dit alles geeft ons weer energie om voor het volgende jaar weer een feestweek te organiseren. We zouden haast zeggen tot de volgende feestweek 2013, maar op 8 september volgt alweer het volgende, jaarlijkse evenement “Peerdespul”. Ook dit en nog vele andere activiteiten in het dorp verdienen allemaal een grote belangstelling.

Stichting Dorpsbelangen Spijk

Namens de feestweek commissie

Henk  Sikkema



Dorpsagenda