Egoïstenpad.

Even een ommetje gelopen een mooi stukje weids uitzicht over het landschap.Toch ben ik als valide mens sterk bevoordeeld, ik kan hier gebruik van maken het pad is voor valide breed genoeg.Nu zou ik het geweldig vinden als de mindervalide ook gebruik kunnen maken van het pad zie je al twee invalide wagentjes die elkaar tegen komen.Nu word dat straks een beetje opgelost als de bedrijven er zijn, toch zou het een goede zaak zijn als er nu aanpassingen zouden komen dat ze elkaar kunnen passeren (vluchthaventje)nu is het nog met een kleine ingreep mogelijk straks als alles is aangekleed wordt het een stuk moeilijker. Daarom hoop ik dat Dorpsbelangen of een andere instelling het initiatief neemt om hier bij de beteffende instanties aandacht voor te vragen zodat iedereen er gebruik van kan maken. Een eenrichtings verkeerspad lijkt mij geen oplossing. Als alles bij het oude blijft zou ik het pad de naam meegeven als zijnde het egoïstische pad.

Ben Glaudemans

11 gedachten over “Egoïstenpad.

  • 11 december 2011 om 11:55
    Permalink

    Helemaal eens Ben over de breedte van het pad. Je zou ook zelf aandacht kunnen vragen bij het bezoek van B&W aanstaande dinsdag ipv afwachten of een of andere instantie aandacht vraagt voor dit onderwerp.

  • 11 december 2011 om 12:03
    Permalink

    Is een bijdrage uit het dorpsbudget niet een optie ?

  • 11 december 2011 om 14:09
    Permalink

    vanmiddag gewandeld over het nieuwe wandelpad
    achter Tjariet Is wel aan de smalle kant jTijdens de wandeling een naam bedacht. “”Streekpad “”

  • 11 december 2011 om 16:09
    Permalink

    Heb je hier te maken met een voetpad of een fietspad?? Dat is de vraag!

    • 11 december 2011 om 16:43
      Permalink

      Beste Corrie.
      Of het nu een voetpad of fietspad is blijft gelijk ze moeten voor mindervalide beide toegangkelijk zijn.

  • 11 december 2011 om 19:40
    Permalink

    Daar ben ik het helemaal mee eens. Maar het is niet altijd realiseer(haal)baar. Ik ben heel benieuwd wat de gemeente daarover te zeggen heeft. Paar weken geleden stond er een houtenbordje waarop stond vermeld: H@zepad, klinkt wat aangenamer en vriendelijker.

  • 15 december 2011 om 08:19
    Permalink

    Wie kiest nou het hazepad,niet er voor weglopen mensen.Gewoon een blauw bord met een witte pijl aan een kant en de andere kant een rood bord met een witte streep en klaar.

  • 15 december 2011 om 19:55
    Permalink

    gelden deze borden ook voor rolstoelgebruikers en willen we dat wel.Hebben deze mensen al niet genoeg etiketten opgeplakt gekregen dus aub geen bord ervoor

  • 16 december 2011 om 13:06
    Permalink

    We kunnen ook gewoon ons gezond verstand gebruiken! Als we aan de wandel gaan, hebben we meestal sterke, weer- en waterbestendige wandelschoenen aan, en die kunnen best even in de berm staan, als er bijvoorbeeld een rolstoelgebruiker aankomt! Dus, probleem opgelost zonder bordjes of uitwijkplaatsen!

    • 16 december 2011 om 13:39
      Permalink

      Dat bedoel ik…………….

  • 16 december 2011 om 13:44
    Permalink

    hoe kunnen twee rolstoel gebruikers die elkaar tegenkomen elkaar passeren.Daar gaat het om ik als valide heb dat gezonde verstand wel,kennelijk wil men het probleem niet zien.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda