Welkom op de nieuwe site

Vanaf vandaag hebben we de nieuwe site online gezet. Je zult er ongetwijfeld, net als de voorgaande keren, nog aan moeten wennen. Geen twee zogenaamde sidebars meer maar slechts één sidebar aan de linkerkant.

Zoeken
Deze versie van de site heeft meer mogelijkheden om oude artikelen op te zoeken. Bovenin de balk kunt u een woord invullen en hier vervolgens in de database op gaan zoeken (de foutmelding als het trefwoord niet gevonden is, is nog een van de weinige Engelse foutmeldingen). Op dit moment hebben we nog niet alle documenten geconverteerd naar deze omgeving. Daarnaast is er aan de linkerkant een mogelijkheid aanwezig om te zoeken op trefwoorden. Wil je alle artikelen teruglezen over bv. de bieb dan klik je op het woord Bibliotheek. Des te vaker het woord als trefwoord is gebruikt des te groter wordt het trefwoord.

Spiekster
Ook hebben we een nieuwe pagina Spieksters aan de site toegevoegd die in de loop van de komende weken zal worden gevuld met de oude foto’s. We hebben als extra functionaliteit de social media hieraan toegevoegd. Laat het ons via het contact formulier weten als jij ook een link onder je foto wilt hebben naar Hyves, Linkedin, Facebook, twitter etc.

5 gedachten over “Welkom op de nieuwe site

  • 21 maart 2011 om 14:45
    Permalink

    Het is wel even wennen, maar het ziet er goed uit!

  • 21 maart 2011 om 18:02
    Permalink

    Ben nogal conservatief,maar pas mij altijd aan.
    Ben de link’s kwijt van de verenigingen,zal wel aan mij liggen.
    Die zullen wel komen als men zich hiervoor meld.

    • 21 maart 2011 om 19:58
      Permalink

      Je hebt gelijk dat er een paar links ontbreken. Ik heb ze toegevoegd onder diverse pagina’s. dank voor je support.

  • 22 maart 2011 om 12:05
    Permalink

    Beste Jan. er zijn bij info van vereningen nogal kleine letters gebruikt , is het mogelijk deze te vergroten.Ziet er verder heel goed uit.

    • 22 maart 2011 om 19:57
      Permalink

      Beste Ben. dank voor je reactie. deze verenigingspagina’s zijn net groot als op de vorige site. dit zijn jpg-files die ik niet kan veranderen.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda